Tähän vuodenaikaan olen huomannut íhmisten kaipaavan väriä kukkiinsa. Tulppaaneissa suosituimpia ovat oikein värikkäät sekoitukset, sekä keltainen, vaaleanpunainen ja oranssi. Lieneekö syynä tämä meitä vallitseva valkoisuus, lunta ainakin meilläpäin riittää. Minä edelleen hehkutan valkoisen puolesta, valkoinen tulppaani yhdistettynä valkoiseen syreeniin on ihanan keväinen ja raikas yhdistelmä. Muutaman viime päivän aikana valkoisesta syreenistä on tullutkin minun tämän hetkinen lempparikukka.

 

Meidän keskussairaala juhli päivystyksen uusia tiloja ja tein sinne kukka-asetelmat puhujankorokkeelle ja noutopöytään. Väreinä heillä oli keväiset oranssi ja lime. Alla kuvasarja kuinka puhujan korokkeen kukka valmistuu. Kukkina gerbera, irlanninkello(molucella), orkidea(cymbidium) ja limonium. Vihreinä peikonlehti, salal, lilygrass ja muratti.

 

 

Noutopöydän kukka tehtiin samaan tyyliin, ilmeisesti tämä laitettiin pöytään korokkeen päälle. Kukkina gerbera, flamingonkukka, irlanninkello, limonium, lilja ja bubleurum.