Kisaväsymys painaa, onneksi olympialaiset alkavat jo olla lopussa, niin saa taas yöt nukkua. Niinpä kukkienkin kuvaaminen ja laitto on jäänyt vähemmälle. Töissä on tehty monenlaista, mutta on ollut niin kova kiire, että kuvaaminen on jäänyt.

Eilen tein niin ihanan morsiuskimpun, että siitä oli vaikea luopua. Piti vielä tänään käydä hyvästelemässä se, ennen kuin kimppu pääsi tositoimiin. Kimppu tehtiin ominvarsin pionista, ruususta ja lankaköynnöksestä. Mietin pitkään, että alanko tähän vuoden aikaan edes tekemään pionista kimppua, koska laatu on mitä on. No, koe-erä oli hyvää, joten uskaltauduin lupaamaan kimpun pionista. Maanantaina pioni tuli oikein pienenä ja nuppuisena, mutta onneksi aukeni juuri sopivasti perjantaihin  mennessä. Lankaköynnös ei kestä olla pitkään kuiviltaan, joten viimeistelin kimpun vasta tänä aamuna, että lankaköynnös sai olla vedessä mahdollisimman pitkään. Tämän kimpun seuraksi sopisivat hyvin Kalevalakorun vanamosarjan korut.

 

Kotiin laitoin vapaan viikonlopun iloksi maljakkoon syreeniä, peikonlehteä, orkideaa ja eukalyptusta Ristomatti Ratian puro-maljakkoon.

 

Pitkästä aikaa saimme valkovihreää tulppaania jossa on "röpelö"reunus, joten pitihän sitäkin vähän testailla. Tulppaanin lajikenimeä en tiedä, täytyypä selvittää se. Yllättäin kaverina syreeniä ja ranunculusta, ne on vaan niin nättejä!