Nyt on synttärit juhlittu ja liityihän niihin hiukan dramatiikkaakin. Synttäriaamuna menimme onnittelemaan juhlakalua, jolle oli yön aikana ilmestynyt vesirokko! Onneksi osa vieraista oli rokon sairastanut, niin saimme pirskeet pystyyn pienemmällä porukalla. Ensin oli kaverisynttärit, joissa ohjelmassa oli herkuttelua (lapset eivät syö juuri mitään!), ongintaa, merirosvolaivan upotusta ja tietenkin leikkiä. Illalla oli sitten aikuisten vuoro. Lasten pöydässä oli merirosvokakkua, sipsiä, karkkia, muffineja kermakuorrutteella, nakkikääröjä, merirosvokeksejä ja limsaa. Aikuisille oli vielä lisänä savuporopasteijoita, juustoja, keksejä, viinirypäleitä ja suklaakakkua. Aikuisten muffinit olivat suklaakuorrutteella. Näytti herkut maistuvan.

Kakku oli Lauran leipoma, oli muuten tosi hyvää ja hieno! Lauran plogiin pääsee tuosta Lallun leipomat-linkistä.

Ongintapusseja itse hiukan tuunailin tarroilla.

Muffiniteline, vuoat ja liput Ullanunelmasta, samoin kakussa olevat merirosvokynttilät.

Synttärisankari tositoimissa. Kuva valehtelee, todellisuudessa kasvot olivat täynnä näppylöitä. Onneksi ei ollut muita oireita.

Kahvipöytään tein asetelman neljään lasiastiaan. Asettelupohjana käytin limenvihreää kukkasientä. Kukkina orkideaa, krysanteemia, bubleurumia, helleborusta, lilygrassia ja lankaköynnöstä.

Synttärisankari oli niin tyytyväinen juhliinsa ja niin oli äitikin.