Puhalletaanpas pölyt blogista! Kuukausi yrittäjänä alkaa tulla täyteen ja voin kertoa, että ei ole ollut tekemisen puute. Työnkuva on laajentunut huimasti, floristina tein lähinnä sidontaa ja asiakaspalvelua, yrittäjänä teen kaikkea mahdollista siivouksesta paperitöihin. Työpäivät venyvät helposti pitkiksi, mutta nauttinut olen joka hetkestä. Ainut pikkuruinen miinus yrittämisessä on tuo paperin pyörittely. Sen määrä ja aikaavievyys on yllättänyt. Jospa ajan myötä siihenkin oppisi ja rutinoituisi.

Äiti saateltiin eläkkeelle yllätysjuhlilla kesäkuun lopussa. Kakunkin tilasin teemaan sopivaksi, kakussa sai näkyä eläköityminen ja kukat. Eläkeläistä lahjottiin kauan toivotulla Burberryn veskalla ja tuntui kelpaavan.



Heinäkuu on häitten aikaa ja monenlaisia kimppuja olen tehnyt, kuvaaminen vaan tahtoo unohtua. Tässä yksi eustomasta tehty pisarakimppu kahvaan.

Tein myös ehkä maailman kauneimman kukkalaitteen hautajaisiin valkoliljasta.

Häähuuma senkun jatkuu, luvassa vielä tälle kesälle siskoni häät elokuun puolessa välissä ja elokuun lopussa miehen siskon häät. Saan näperrellä ja värkkäillä koristuksia oikein urakalla! Toivotaan hyvien säiden jatkuvan ja luulenpa nyt ehtiväni useamminkin tänne kirjoittelemaan.