Pongasin tämän niksin jenkkiläisestä kukkasidonta ohjelmasta. Amerikassahan kukkakaupat myyvät paljon kukkia astian kanssa, toisin kuin Suomessa. Aion itse käyttää tätä ainakin tilakoristelussa, sekä kotikukkien asettelussa.

ASETELMA TEIPIN AVULLA

1. Tee maljakon suuaukon päälle ristikkoa teipillä. Tässä käytin ihan tavallista kirkasta teippiä, koska kirkas ankkuriteippi oli päässyt loppumaan.

2. Aloita asettelu vihreistä ja lisukekukasta.

3. Siirry isompiin kukkiin ja lopuksi voit vielä kohotella/ lisätä lisukekukkaa tarpeen mukaan.

Itse käytin asetelmassa syreeniä, jaloleinikkiä, ruusua, oksaneilikkaa, salalin lehteä, valkoista ja vaaleanpunaista harsokukkaa. Nythän on tulppaanin aika, joten ei muuta kun asettelemaan tulppaaneja kotimaljakkoon vihreiden ja koivunoksien kanssa. Tulee ihana!

Nyt eletään töissä ihanaa aikaa, kun kaikki kevät uutuudet alkavat tulemaan ja viikon päästä olisi formamessutkin. Valitettavasti messut jäävät meiltä tällä kertaa väliin, mutta pitää kiertää ahkerasti tukkujen nettisivuja ja etsiä kivaa tavaraa. Tässäpä kuvia ihanista sydämistä, joita tuli ystävänpäiväksi, sekä nalletikuista, joita laitetaan lastenkimppuihin. Tikut ovat uusissa sydän-orkidearuukuissa.

Nyt kiireellä jo töihin. Ihanaa pakkaspäivää kaikille!