Kyllä nää värilliset kukkasienet on sitten kivoja! Niistä saa oikeastaan mitä vaan kun päästää mielikuvituksen kukkimaan. Näissä töissä on leikattu ohut siivu kukkasientä, josta on kirjainmuotilla otettu kirjain. Joutuu käyttämään veistä apuna ja sieni repeää helposti.  Kirjain on sitten liimattu kukkaliimalla eriväriseen kukkasieneen ja huom! Molemmat sienet ovat vielä kuivia, vetyttäminen vasta, kun liima on kuivunut. Verna-neiti istui meillä mallina, mutta poseraaminen ei VIELÄ kiinnostanut.

Vauvakenkä tyttövauvalle. Aikas kivoja nämä uudenmalliset kengät.

Napanuorakimppu, en millään malta olla laittamatta nuita nalleja joka kimppuun, ne vaan on niin ihania! Nykyään vauvoille viedään tosi paljon napanuorakimppuja, mikä on tietenkin minusta hyvä, niitä on mukava tehdä.

Nopsa ristiäiskranssi, tehty lähes kokonaan liimaamalla salimrisupohjaan. Kukkina eustomaa, hortensiaa, harsoa, bubleurumia, orkideaa ja lumimarjaa. Vihreinä murattia ja lankaköynnöstä.

Lieneekö tuo vanhuuden merkki, että uni loppuu vapaapäivänä seitsemältä. No onpahan pitempi päivä edessä, ehtii tekemään paljon. Illalla ensimmäiselle digikuvaustunnille.

Kaunista keskiviikkoa!