Ylioppilasviikosta selvitty ja olihan se kiirettä! Tein hirmuisen määrän asetelmia ja kimppuja juhliin, mutta valitettavasti tahti oli niin kiivas, että en ottanut kuin ihan muutamasta kuvan.

Muutama viikko takaperin tein kranssin kastemaljan ympärille, yllättäin valko-vihreän.  Ehdin jopa ottaa kuvat vaiheittain.

RISTIÄISKRANSSI

oasiksen kranssipohja

ruusua

hortensia

krysanteemia

bubleurumia

harsokukkaa

murattia

sisalia

1. Imeytä sieni asettamalla se veteen kellumaan, älä missään nimessä paina sitä, vaan anna sen upota rauhassa! Sieni on heti valmis, kun se on uponnut kokonaan. Jos sienen painaa veteen, se ei kostu keskeltä.

2. Työnnä muratin imupinta sieneen ja kierrä se kranssin ympärille. Ankkuroi muratti paikoilleen rautalanka hakasella. Toista sama kranssin sisäpuolella.

3. Laita sienen päälle hentokerros sisalia, näin sientä ei tarvitse niin tarkaan peittää kukilla.

4. Asettele kukat kukkasieneen. Kukat täytyy työntää sen verran syvälle, että pysyvät tukevasti vaikka kranssia kuljetellaan. Itse tykkään että kukat ryhmitellään, eikä asetella tasaisesti.

 

Muutamia muitakin kivoja viimeaikaisia kivoja töitä.

Tänään minulla alkoi kesäloma, viimeinen sellainen työntekijänä. 1.7.2010 Minusta tuleekin sitten yrittäjä, Kajaanin Kukkakontti OY:n toimitusjohtaja ja hallituksenpuheenjohtaja. Kuulostaa hienolta, mutta todellisuus on tosiaankin hiukan karumpaa. Työmäärä lisääntyy huimasti ja kahden pienen lapsen äitinä sitä aikaa ei muutenkaan ole mihinkään ylimääräiseen. Tämä blogi on kuitenkin ollut minulle oma pieni henkireikä ja innostuksen lähde, jotenpyrin tätä silti päivittämään vähintää parin viikon välein.

 

E