Callasesonki taitaa olla parhaillaan menossa, niin hyvä laatuista ja edullista se on. Callaa pidetään monesti hautajaiskukkana, etenkin vanhempien ihmisten keskuudessa, mutta minä olen enemmän käyttänyt callaa morsiussidonnassa kuin surusidonnassa. Calla on hyvä sisustuskukka sen veistoksellisuuden vuoksi, pari callaa, heinää ja iso lehti, niin saat tyylikkään kotikimpun. Callan hoidoksi riittää kylmä vesi ja vedenvaihto säännöllisesti sekä uusien imupintojen teko.

 

Yksinkertainen rannekukka callasta. Lehden päälle liimalla ja puolalangalla calla ja jotain pikkuista piperrystä joukkoon.

 

Tätä kukkalaitetta tilatessa asiakas toivoi jotain vähän erilaisempaa ja päädyin tällaiseen linjakkaampaan työhön.Päällä hortensia ja lisänä krysanteemia, sinisarjaa ja bubleurumia.

Kuten kuvista näkyy lila on tosi IN tällä hetkellä, ainakin meidän liikkeessä. Kokonaan lilan erisävyistä tehdyt työt menevät kuumille kiville ja monissa häissäkin on lila ollut teemavärinä.

Ihanaa muuten kun on syksy! Eilen tuli ensimmäiset ericat ja callunat, pitää alkaa omakin piha laittamaan syyskuntoon. Meidän piha taitaa saada syyskukikseen syklaameja, mutta siitä lisää tuonnempana. Uusi kamerakin odottelee postissa, joten toivottavasti kuvien laatu alkaisi pikkuhiljaa parantua. Kaikki ammatttilaiset nimittäin lohduttivat minua, kun kyselin kameroista, että itse kameralla ei ole niin paljon merkitystä vaan käyttäjästä ne kuvat ovat aika paljon kiinni.  Muttakun haluaisi osata kuvat, tehdä hienoja kakkuja, hallita kirjanpidon täysin jne.. Kaikkea ei voi osata! Onneksi joka alalla on ammattilaisensa, niin täytyy tyytyä ostopalveluihin. Paitsi sen kuvaamisen siis aion oppia.