Kainuuseen on tainnut viime aikoina syntyä melkoinen määrä vauvoja, ainakin päätellen tilattujen vauvakimppujen määrästä. Sehän ei tee hyvää tällaiselle kroonista vauvakuumetta sairastavalle, varsinkin kun lähes joka päivä saa käydä KAKS:n synnyttäneiden osastolle viemässä kukkalähetyksiä ja ihailla ikkunan takaa pienen pieniä ihmisiä.

Vaikka muuten kukkamakuni on simppeli, niin vauvakimpuissa saa olla harsoa ja hörsöä! Aina, kun saan vapaat kädet toteuttaa vauvakimppuja, sieltä löytyy rusetteja, nalleja, kenkiä, perhosia jne...Yleensä tytölle vaaleanpunaista ja pojalle sini/lilan sävyistä. Yhtä tämän päiväistä kimppuakin työkaverini kommentoi, että eipä tarvii arvata meneekö tyttö- vai poikavauvalle. Oli se niiiiiin vaaleanpunainen. Sekä tyttö että poikavauvakimppuihin laitan lähes aina ripauksen limeä raikastamaan, ettei menisi liian äiteläksi, mutta menee ne silti!

Värillinen kukkasieni on muuten mainio keksintö! Helpottaa niin hirmusesti asetelmien tekoa ja näyttää hyvältä. Nämäkin asetelmat tekee muutamassa minuutissa, kaikista kauimmin kestää odottaa, että sieni vettyy. Tavallinen vihreä sienihän on hetkessä märkä, mutta värillisissä kestää selvästi kauemmin. Reunaan liimasin pikku tilkalla liimaa nauhan, oletan, että liima lähtee tiskikoneessa maljakosta pois. Yksinkertaisen kaunis!

Ajattelin nyt ottaa sellaisen viiden päivän putken ja joka ilta kirjoittaa yhden postauksen ja purkaa tuota kameran kuvasumaa. Katsotaan jääkö vain lupaukseksi.